RSS

Sistem autodownline tone excel. Dapat pendapatan pasif RM3000-RM8000 sebulan.

Semangat tone ecel cara mudah

RM8000. Hanya dengan copy paste sahaja. Tentu anda tak percaya.  Jana pendapatan sambil main FB.

Memperkekalkan sistem automatik buat duit yang sungguh mudah. Budak pun boleh buat. Tak kan anda tak boleh? Baca dulu sampai habis kalau tak rugi. Serius! Teknik Pastekan link aja!

[Syarat masuk 12 tahun ke atas asal rajin dan bersemangat waja]

[Ikut teknik ni dalam masa sebulan je pun. Bukan lama. Masuk U pun nak 3-5 tahun nak gaji RM3000 Kan?]

Assalamualaikum. Selamat datang ke blog saya. Biar saya perkenalkan diri saya. Nama saya Faizul. Tinggal di KL memang perit kalau tak ada duit. Gaji sikit. Bayar tu ini habis segera. Kerja penat, duit habis cepat. Kesian kan?. Saya sepertimana anda tidak pernah tahu terdapat banyak cara mudah untuk buat duit online.

Sebenarnya saya tak peduli pun. Saya paling tak minat kalau apa-apa sahaja yang berkaitan dengan MLM ( Multi level Marketing) atau apa-apa sahaja yang memerlukan saya mengeluarkan modal. Tak kisahlah dia janji bulan ke bintang, dapat juta-juta ke apa-apa. Saya memang tak minat. Lebih baik beringat sebelum kena ya tak?. Janji siapa pun boleh janji. Nanti duit lebur apa pun tak dapat. Hampeh!

Lama juga saya surf internet, cari peluang jana pendapatan. Dan alhamdulillah sekarang pendapatan saya sangat lumayan. Lebih RM4000 sebulan. Memanglah tak kaya, tapi senanglah juga. Dengan hanya pastekan link aja. Soalnya bagaimana saya buat?. Nak jadi macam saya?

http://autodownlineplus.com/te/?ref=66845

Nak kata mudah tak juga. Cuma kena usaha sikit lah. Sekarang saya join Tone Excel. Tentu pernah dengar kan?. Tone excel, buat duit melalui Handphone atas komisen orang top up. Dulu saya pun skeptikal. Mudah ke nak cari orang. Ada ke yang nak masuk?. Malas lah nak buat manual. Nak cari orang semua. Tak ada ke cara mudah?. Ada cara mudah-copy paste je, ni nak bagitahu la ni. Ha, bagi yang berpendapat macam saya dulu tu. Baca dulu. Nanti kita akan masuk bab:

Sistem autodownline tone excel. Dapat pendapatan pasif RM3000-RM8000 sebulan. Semuanya automatik. Rugi tak ambil tahu! Sistem terbaru. Bukan tone excel biasa ya. Hanya perlu pastekan link autodownline tone excel je. Senang sangat

Sebelum tu apa kata kita kenalkan dengan apa tu Tone Excel.

Apa itu Tone Excel?

Tone Excel sebenarnya adalah satu program rujukan yang menyediakan peluang pendapatan kepada pengguna-pengguna telefon bimbit. Tone Excel ini adalah kerjasama di antara beberapa syarikat telekomunikasi iaitu:

1. Tune Talk – Syarikat telekomunikasi di bawah Tune Group. Syarikat lain di bawah Tune Group adalah Air Asia, Tune Hotels, Tune Sport dan banyak lagi. Tune Talk adalah sama seperti syarikat Telco yang lain seperti Maxis, Digi dan Umobile. Maksudnya, kalau kita beli topup Tone Excel, beritahu kat kedai, kita nak topup Tune Talk.

2. Celcom – Syarikat Tune Talk Tone Excel menggunakan infrastruktur milik Celcom untuk Signal Coverage penggunanya. Di mana ada signal Celcom, di situ ada Tune Talk Tone Excel. Coverage Celcom adalah sangat besar berbanding syarikat telco yang lain.

So tone excel ni macam celcom, macam maxis, macam lain-lain jugalah. Kita boleh buat call, msg, dan main internet. Cuma beza anda dapat duit setiap kali orang top up. Umpama mempunyai kedai 7-E. Ada pakej-pakej istimewa Tone excel. Contoh:
 
  •    Setiap kali anda topup kredit handphone anda RM50, maka anda akan menerima percuma Extra topup RM20. Maka jumlah topup anda adalah RM70
  •    Setiap kali anda topup RM30, maka anda akan memperolehi percuma 1G Data Internet selama seminggu.
  •     Setiap kali anda topup, anda akan diberi mata ganjaran PERCUMA iaitu dalam bentuk TUNETALK BIG POINT. Mata ganjaran ini tidak akan luput sepanjang hayat.
  •     Dengan mata ganjaran ini, anda boleh tebus Tiket kapal terbang Air Asia, Smartphone, Tiket wayang dan tiket konsert.
  •     Percuma Perlindungan Kematian dan Kecacatan kekal kepada semua pengguna TuneTalk Tone Excel.  Anda tidak perlu buat bayaran bulanan insurans. Anda hanya perlu pakai topup RM50 sebulan sahaja. Tertakluk kepada tempoh bertenang 60 hari dari tarikh pengaktifan kad. Maklumat lanjut perlu rujuk polisi Tune Insurance
Lain-lain boleh baca sini : 15 Kelebihan Tone excel

Setiap kali orang top up kita dapat:


kira komisen tone excel cara mudah

Apa yang saya nak tekankan adalah bagaimana anda membuat untung dengan Tone Excel dengan hanya mencari 10 orang sahaja. 

Level 1=6%
Level 2=3%
Level3=11%

Lihat satu contoh di sini:

Apa akan terjadi jika anda berjaya menaja 10 orang di Level-1, dan Level-1 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level-2 dan Level-2 anda juga berjaya menaja 10 orang setiap seorang di Level-3. Anggapkan setiap seorang to up RM50 setiap bulan. (Saya ambil contoh RM50 ini bukan apa, memanglah syarat minima topup RM20, tetapi jangan lupa syarat minima untuk kelayakkan insuran adalah RM50, jadi senang kita ambil contoh RM50, bonus layak, insuran pun layak).

Level-1     10 x RM50 x 6% = RM50
Level-2     10 x 10 x RM50 x 3% = RM150
Level-3     10 x 10 x 10 x RM50 x 11% = RM5500

Total = RM 5680

Bulan tersebut anda akan mendapat RM5680. Siapa nak bagi... tak cukup ke kalau sebanyak itu dapat duit sampingan untuk tambahkan gaji kita, saya rasa dalam hati kita ramai yg kata, banyak tu. Tapi yang penting, agak-agaknya lah, bulan depan mereka akan topup lagi tak? Jawapannya pasti YA. Dan ini bermakna, bulan depannya anda akan dapat komisyen lagi, itulah yang akan terjadi kepada saya setiap bulan. Tiap-tiap bulan dapat komisyen. Kerja sekali, komisyen berkali-kali.
 
komisen tone excel automatik

Menarik Bukan?. 

Soalnya anda malas nak cari orang. Malas nak buat manual. Nak register, nak susun downline lagi. Ha, sini lah saya nak ajar. Satu je, cara ni hanya untuk mereka yang belum join Tone excel dan bukan cara untuk jadi jutawan tau. Hanya sekadar nak dapatkan RM3000-RM8000 sebulan sebab ianya automatik. Kalau nak lebih, boleh, tapi kena buat manual. Nanti akan akan faham lebih lanjut melalui perbincangan group wasap kami.(anda akan join automatik selepas beli simkad)

Cara yang saya jumpa ni sangat menarik dan senang. Anda cuma perlu pastekan link autodownline anda, dan secara automatik orang yang daftar itu akan masuk ke bawah anda. Mudah bukan?. Tunggu dia bayar je anda dah boleh ada ahli yang aktif dan mula menjana pendapatan. Yang penting ianya 100% automatik. Anda cuma perlu paste sambil-sambil main facebook, twitter, wasap. Tak perlu susah-susah jumpa dan terangkan manual. Buat je blog macam saya dan pastekan link ahli anda. macam ni.

http://AutoDownLine123.com/?ref=66845

 Bila orang masuk automatik dia bawah anda. Boleh dapat sebanyak mana orang yang masuk selagi anda rajin macam saya. Hehe.. tak ada lah rajin sangat. Sehari dalam 3-4 kali je post ke mana2 group. Pastu relax dan tunggu duit masuk. Budak kecil pun boleh buat.. sangat mudah dan simple. Kan?. Ke tak boleh?.

Kelebihan sistem autodownline ni juga anda perlu cari hanya 10 orang sahaja, Selepas 10 orang akan ada spill over, maksudnya ia akan masuk level 2 secara automatik untuk anda terima 3% lagi komisen. Selepas tu ia akan masuk ke level 3 untuk anda terima lagi 11%. Maksudnya setiap yang masuk akan di susun macam ni. Dan kalau semua yang join ( awak dan bawah awak) aktif cari orang, dalam masa tak sampai sebulan anda dah pun berjaya dapat komisen macam dalam pengiraan kita tadi.

Seandainya semua top up RM50

Level-1     10 x RM50 x 6% = RM50
Level-2     10 x 10 x RM50 x 3% = RM150
Level-3     10 x 10 x 10 x RM50 x 11% = RM5500

Total RM 5680

autodownline komesin tone excel
 Untuk terperinci lihat video di bawah

Ringkasnya kalau orang atas anda terlalu rajin cari orang. Anda sendiri akan dapat orang bawah secara percuma kerana sistem spill over tadi. Contoh orang atas cari 100, 10 akan masuk level pertama dia manakala selebihnya akan masuk ke bawah, iaitu anda di level 2. Seterusnya ia akan masuk ke level 3. Dia dapat. anda dapat.  Sama-sama untung kan?

So kalau sama-sama rajin cari 10 orang je. Kejap je kuota penuh= RM3000-RM8000 dalam tangan. Kan?

Selepas level 3 penuh akan naik balik ke level 1 jadi orang yang ke=11. Nanti dapat ulang balik sistem sama. Dapat lebih lagi. Dan ianya automatik. Best kan?

Jika dibandingkan dengan sistem yang biasa, anda perlu usahakan sendiri mendapatkan downline. Akan tetapi dengan sistem autodownline ini, anda berpeluang mendapat downline percuma hasil limpahan penajaan upline-upline di atas.

Adakah bermakna anda boleh lepaskan tangan? Tidak, anda juga dituntut melakukan promosi samada secara online ataupun offline. Ini kerana mempercepatkan lagi proses memenuhkan kouta seperti carta di bawah ;

komisen semua sekali tone excel

Jika dilihat dari gambarajah di atas, anda atau setiap ahli masing-masing perlulah mencari 10 orang downline. Dan apabila carta di atas lengkap, anda akan memperolehi pendapatan antara RM3000 hingga RM8000 sebulan.  

Dengan hanya memperkenalkan 10 orang rakan kongsi anda mampu menjana pendapatan sehingga RM8000 sebulan. Tidak perlu tunggu anda menjawat sebagai senior manager barulah dapat pendapatan RM8000 sebulan dengan modal yang sangat mampu, iaitu RM100.

Kesimpulannya, sistem autodownline mampu mempercepatkan proses mendapatkan pendapatan RM8000 sebulan dengan syarat setiap ahli komited mendapatkan 10 orang rakan kongsi (downline). Ia boleh kita umpamakan hasil kerja sendirian dengan hasil kerja beramai-ramai dan berpasukan tidak akan sama.

Jangan tunggu, kerana sikap tunggu dan lihat adalah PUNCA KEGAGALAN. Jangan ada alasan kerana alasan membuatkan kita sering ketinggalan. Jangan tak buat, rugi sepanjang zaman!

Nak modal RM100 dan dapat pendapatan pasif RM3000-RM8000 setiap bulan dengan hanya pastekan link di facebook, wasap atau twitter bahkan di mana-mana? Daftar sekarang!
daftar autodownline tone excel


Note: Cara Autodownline ni hanya untuk yang belum masuk Tone excel lagi ya. Dan cara ni tak sama cara Tone excel manual. . Asal rajin paste. Pendapatan unlimited. Namun saya cukuplah RM3000-RM8000 ni. Alhamdulillah!

Oh ya, boleh kekalkan nombor lama. Jangan risau. Hanya tukar simkad dan aktifkan no di simkad baru (akan di ajar)

Ada admin akan uruskan semua autodownline ni sebab tu ianya automatik dan sangat mudah. Anda join je tunggu duit sambil2 paste :). Join di bawah saya, saya akan bantu sampai berjaya! Itu janji saya :)

Jangan pula masuk dan ingat duk diam dapat duit ya. Pastekan link aja. Masukkan je 10 orang, ahli keluarga bawah anda. Biar dia orang pun merasa sama pendapatan pasif ni. Jangan kedekut. Nanti rugi. Hehe

RM100 > 10 orang aktif > RM8000 sebulan seumur hidup + Insurans kemalangan RM100000

Pendapatan tone excel ni boleh di warisi ya.

Syarat masuk

1. 12 tahun ke atas
2. Ada akaun bank.
3. Ada RM100. ( Simkad tone excel)

Cara register: Masuk dan register dengan maklumat yang lengkap dan betul ya. Pastikan alamat betul untuk kami hantar simkad tone excel. Pastikan no telefon yang diberikan ada wasap. Senang nanti kami nak add ke group pencerahan dan bantuan. Terima kasih. Semoga berjaya :)


autodownline register

Register free member je dulu. Ada duit boleh beli simkad. Boleh start jana pendapatan
http://AutoDownLine123.com/?ref=66845


Setiap orang masuk bawah anda, anda dapat RM20 bonus penajaan. Cari 5 dah balik modal simkad. Guna telefon sambil berjimat. Top up RM50 dapat insurans kemalangan free RM100000. Tak ada alasan dah..Dapat 5 orang aktif dah dapat rm1750 sebulan. Cari 10 dah boleh lena sepanjang malam. Hehe.

Syukur. Anda bertuah jika masuk di bawah saya kerana saya sangat rajin lakukan spill over= Downline percuma. Tapi harap jangan masuk dan duk harapkan yang percuma je. Kenalah usaha. Sama-sama bantu membantu sampai berjaya. Mudah je. Copy paste link autodownline anda

http://AutoDownLinePlus.com/te/?ref=66845

Saya akan hubungi dan bantu anda sampai berjaya. Tak pandai saya ajarkan. Anggap macam menabung je. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Terima kasih. :).

Alhamdullilah. Terima kasih Allah atas peluang yang cukup senang.

BUKTI !: Baru 3 hari masuk dulu dah dapat spill over= downline percuma dari upline- ada 3 upline atas saya. Susah ke senang? Masuk dulu baru leh cakap. Opss. No tone excel old members ya :)
spill over downline percuma

 Sedikit kata2 semangat dari BIG BOSS kami :) Nak tunggu lagi? Nak orang masuk dulu?. Ruginya! Mana pergi semua semangat anak melayu nak kaya dan berjaya?. Nak berniaga? :(


http://autodownline123.com/?ref=66845

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 comments:

Unknown said...

Assalamualaikum en faizul. Nk mula bt ni pertama skali sya kena beli smkad bru ni hrga 100? Lps tu sy kena cri org di bwh sy 10 org dgn cara ajak fmly kita atau paste link.? Btul ke sy trg ni ye? Lps tu kalo sy ajak fmly smkad bru utk dieorg sy nk ambik kt sape? En faizul ke?

Post a Comment