RSS

Kerja Online Dari Rumah 2016. Cara Mudah Tambah Pendapatan Dunia Moden

http://autotoneexcel.blogspot.my/2016/03/sistem-autodownline-tone-excel-dapat.html
Di Malaysia ramai lagi tak tahu terdapat peluang besar untuk meraih pendapatan melalui dunia online. Tidak seperti India atau Filipina. Rata-rata kita jika mencari kerja di rumah, hanya mencari kerja isi sampul surat, packing barang dan kupas bawang.

Kerja yang tidak menjamin pendapatan malah penuh dengan penipuan. Sayang, kita terlupa dunia makin canggih. Dunia pada hujung jari. Kini kita boleh bekerja dari mana sahaja dan jika kita pandai mencari peluang dan bernasib baik, kita mungkin boleh mencari kerja yang fleksible dan sesuai dengan masa terluang yang ada. Kerja juga tidak susah. Cukup senang.

Di sini saya akan ajarkan tips bagaimana untuk bermula. Dengan hanya 1 simkad. Tone excel. Ya. Bisnes simkad je.  Tapi sebelum kita pergi lebih jauh. Kena ingat ya!. Ni bukan Tone Excel Biasa. Tak susah2 cari orang. Hanya copy paste dan dapat duit. Senang sangat. Sistem auto downline terbaru akan uruskan semua downline anda automatik. 

Nak tahu lebih lanjut?. Nak dapatkan downline percuma automatik?. Daftar percuma. Baca sini>>>>

http://autotoneexcel.blogspot.my/2016/03/sistem-autodownline-tone-excel-dapat.html

BUKTI !: Baru 3 hari masuk dulu dah dapat spill over= downline percuma dari upline- ada 3 upline atas saya. Susah ke senang? Masuk dulu baru leh cakap. Opss. No tone excel old members ya :)


__________________________________________________________________________________

MITOS TENTANG KERJA DARI RUMAH 

Tentu ramai daripada kita terfikir alangkah seronoknya kalau dapat kerja dari rumah kan?. Dapat bantu suami, dapat bantu keluarga tambah pendapatan. Lalu kita pun tercari-cari kerja dari rumah yang boleh kita lakukan. Sering sahaja kita terdengar tentang mitos-mitos terdapat kerja senang yang boleh di lakukan dari rumah. Antaranya, packing barang, isi catalog dalam sampul surat, kupas bawang, kupas bilis, menjahit dari rumah dan sebagainya. Ada diantara kerja-kerja ini sememangnya benar dan di tawarkan untuk mereka-mereka yang rajin menambah pendapatan. Tapi tak kurang juga banyak yang menipu. Di sini saya senaraikan mitos-mitos kerja dari rumah yang tidak patut anda sertai.

1. Isi katalog dalam sampul surat

Kerja di sangat senang dan boleh di lakukan dari rumah. Membuatkan kita tertarik. Antara penyebabnya. Upah yang di tawarkan sangat berbaloi dan mahal. RM500-2000 seminggu. Wow. Siapa tak nak kan? Siapa sahaja boleh lakukan kerja ni. Budak sekolah pun boleh buat. Itu yang kita fikir. Tapi cuba fikir logik. Kalau betul sebegini mudah, kenapa mereka tak lakukan sendiri atau upah orang-orang terdekat. Kenapa perlu upah orang lain lakukan kerja dari rumah?.

Sebenarnya kerja dari rumah sebegini adalah satu bentuk scam. Saya tak tahu sejak bila ia bermula. Tapi lebih kurang yang saya dengar, ia bermula sejak zaman emas elektonik dan surat khabar ( sebelum ledakan internet). Lebih kurang tahun 1990. Apa yang orang-orang ini lakukan adalah tawarkan anda kerja dari rumah lipat sambul surat atau isi katalog dalam surat khabar. Anda di kehendaki membayar sejumlah wang untuk bermula. Apabila anda join, anda di kehendaki melipat dan mengepos benda yang sama kepada orang lain. Dan dari situ scam ini akan berlangsung. Dari dia kepada anda, dari anda kepada orang lain. Macam surat berantai. Dan anda hanya akan mendapat duit upah yang di janjikan sebenarnya dengan teknik menipu orang lain lakukan benda sama yang anda lakukan. Nak masuk bayar deposit, dapat teknik pos surat kepada orang lain yang juga perlu bayar deposit. Senang kan?.

Sejak ia bermula ramaI yang jadi kaya tawarkan kerja dari rumah cara ini. Scam ini masih berlangsung sehingga hari ini. Masih ramai yang masuk meskipun ini zaman teknologi. Bentuk scam ni juga berubah, tidak lagi tertumpu di tawarkan hanya dalam surat khabar. Tapi di tawarkan di web-web tertentu yang mudah di capai oleh sesiapa sahaja yang search internet. Siapa malang dan bodoh atau tertarik dengan jumlah wang yang banyak. Pasti akan join. Sebab utama scam ini masih belum pupus. Jadi jika anda membaca artikel ini dan mencari-cari kerja dari rumah sebegini. Saya nasihatkan anda jangan join. Buang masa, buang tenaga, buang karen. Hampeh!

2. Kerja packing barang atau siapkan model permainan di rumah

Sebenarnya pekerjaan ini bukan scam. Di luar negara terutama di Amerika dan Eropah. Pekerjaan sebegini sememangnya di tawarkan secara agak meluas. Sememangnya pekerjaan ini wujud. Malah di Malaysia, suatu ketika dahulu pekerjaan ini di tawarkan juga. Tapi hakikatnya, kerja dari rumah packing barang atau siapkan model permainan ini di tawarkan oleh syarikat besar dan untuk pekerja mereka ( isteri atau anak) atau untuk mereka yang tinggal berdekatan kilang sahaja. Sayangnya di Malaysia, tak banyak kilang besar yang menawarkan kerja dari rumah cara ini. Jadi jika anda melihat kerja dari rumah sebegini di tawarkan, maka hati-hati dan ambil dari sumber yang boleh di percayai sahaja.

3.Kerja dari rumah kupas bawang dan kupas bilis. 


Ini juga salah satu kerja dari rumah yang banyak sekali di lakukan oleh suri rumah di Malaysia. Tapi ia bukanlah sesuatu pekerjaan yang mudah di dapati. Kerana seperti kerja dari rumah packing barang, kerja dari rumah kupas bawang dan kupas bilis ini hanya di tawarkan di kawasan kilang atau industri kecil yang beroperasi di kawasan tertentu. Untung orang yang duk dekat kilang ni kan. Banyak kerja dari rumah yang di tawarkan. Hmm...

 4. Kerja dari rumah menjahit. 


 Jika zaman dahulu sememangnya kita fikir tak pelik kerja dari rumah menjahit. Sebab ramai tukang jahit memang bekerja dari rumah pun. Tapi sebenarnya anda juga boleh ambil upah menjahit beg, baju atau kain di rumah untuk kilang atau syarikat persendirian atau butik-butik tertentu. Ya, kerja ni memang wujud. Nak cari mudah sahaja. Masuk mudah.my. Memang banyak kerja sebegini di tawarkan. Namun di ingatkan, upahnya tidak sebanyak anda menjahit sendiri jika anda pakar. Dan hanya di tawarkan sekitar kawasan butik atau kilang sahaja.

5. Kerja online dari rumah

Ha,  yang ni topik favourite saya. Kerja dari rumah online. tentu anda fikir apa benda kerja online ni. Jual barang?. Jadi peniaga online?. Tak, tapi kerja dari rumah seumpama bekerja di pejabat juga. Kita perlu apply kerja, di interview dan juga mencari sendiri pekerjaan di laman-laman web freelance. Antaranya, Upwork, Guru, Freelance. Saya sendiri dah lama kerja dari rumah sebegini. Upahnya lumayan dalam usd. Tapi skill paling penting anda kena ada, pandai English dan jujur. Jangan putus asa. Mula-mula memang susah dapat kerja kecuali anda memang pakar IT, Programmer. Tapi kalau orang biasa, cari sahaja kerja-kerja biasa yang boleh anda lakukan. Antaranya menaip atau translation english BM. Lumayan juga upahnya. Tak percaya? Boleh cuba di web ni. Ni web baharu. Mudah je. Register percuma. Siapkan profile dan mula apply kerja. Semoga berjaya.

Golance Register Free:Klik sini

 Menarik bukan?. Seronok tak kalau dapat kerja dari rumah?. Nak kerja dari rumah yang lebih senang?. Masuk je tone excel kat atas tu. Jamin puas hati. Kerja pun sangat senang. Copy paste link je. Baca dulu baru nilai susah ke senang. Masuk dulu baru tahu mudah sangat buat pendapatan lumayan. Terima kasih. Selamat membaca :)


http://autotoneexcel.blogspot.my/2016/03/sistem-autodownline-tone-excel-dapat.html


#Keyword: Kerja dari rumah, kerja di rumah, kerja online, Kerja online dari rumah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comments:

mrwilliam said...

PINJAMAN FAST AND AFFORDABLE AT 3% KADAR FAEDAH MOHON SEKARANG




Adakah anda memerlukan pinjaman segera kami menawarkan pinjaman di seluruh dunia untuk yang memerlukan pinjaman peluang perniagaan yang anda mempunyai yang cari adalah di sini lagi. e-mel kami di: homefund01@gmail.com
BORANG PERMOHONAN PINJAMAN
1) Nama Penuh:
2) Jenis Kelamin:
3) Jumlah Pinjaman Diperlukan :.
4) Tempoh Pinjaman:
5) Negara:
6) Alamat Rumah:
7) Nombor Telefon:
8) Pendapatan Bulanan:
9) Pekerjaan:
) Yang adakah anda di sini tentang kami.

Selamat sejahtera.

mrwilliam said...

DAPATKAN PINJAMAN ANDA DALAM AKAUN BANK ANDA DALAM 24 JAM MOHON SEKARANG






Hello, Adakah anda memerlukan pinjaman dari syarikat yang paling dipercayai dan boleh dipercayai
di dunia? jika ya maka hubungi kami sekarang untuk kami menawarkan pinjaman kepada semua
kategori pencari sama ada syarikat atau untuk kegunaan kakitangan. kami menawarkan
pinjaman pada kadar faedah 3%, Hubungi kami melalui e-mel:
fardshah00@gmail.com

(1) Nama Penuh
(2) Alamat Penuh
(3) Negara
(4) Umur
(5) Pekerjaan
(6) Beritahu nombor telefon
(7) Seks:
(8) Jumlah Pinjaman yang diperlukan:
(9) Tempoh Pinjaman

Email kami di: fardshah00@gmail.com

Post a Comment